Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Αποχαιρετάμε τον Απρίλιο και υποδεχόμαστε το Μάιο με χαρούμενη διάθεση κι αισιοδοξία! Παρακολουθείστε το Σάββατο στις 12:30 το βράδυ την εκπομπή του Γραφείου ΛΟΥΗΣ στο κανάλι ΑΒ με την κυρία Λούη και την κυρία Νιόβη! Αυτή την άνοιξη βρείτε το ταίρι σας!




Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Αγαπητοί μας φίλοι, παρακολουθήστε το Διεθνούς Φήμης Γραφείο ΛΟΥΗΣ την Κυριακή στις 20:30 στο Εxtra. 
Η κυρία Κατερίνα Λούη και η κυρία Νιόβη σας ενημερώνουν για τα εκλεκτά μέλη του γραφείου! Αυτή την άνοιξη βρείτε το ταίρι σας!

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Η άνοιξη είναι εποχή έμπνευσης, χαράς και δημιουργίας!
Η ημέρα μεγαλώνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η λιακάδα φωτίζει τις καρδιές και τις σκέψεις μας!
Τα αποτελέσματα των ερευνών δείχνουν, ότι την άνοιξη είμαστε πιο θετικοί και πιο ανοιχτοί συναισθηματικά, στο να δεθούμε με νέους ανθρώπους και να γνωρίσουμε περισσότερο κόσμο! 
Ο καιρός μας προκαλεί να κάνουμε τις βόλτες μας, οπότε τι καλύτερο από το να γνωρίσουμε τον άνθρωπο της ζωής μας και να εκδράμουμε μαζί του;
Ο άνθρωπος είναι ολοκληρωμένος όταν είναι ερωτευμένος, όταν έχει δίπλα του κάποιον να μοιράζεται τη ζωή του. Όσο πιο καλά είμαστε συναισθηματικά, τόσο πιο αποδοτικοί και δημιουργικοί γινόμαστε σε όλες τις ασχολίες μας.
Η στάση στη ζωή μας και οι αποφάσεις μας παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στο να προσελκύσουμε κάποιον και να δημιουργήσουμε σχέση μαζί του.
Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το γραφείο ΛΟΥΗΣ, που από το 1950 δίνει χαρά και ευτυχία σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε. Η άνοιξη είναι αναμφίβολα η εποχή της ανανέωσης και του έρωτα.
Δε μένει λοιπόν τίποτα άλλο από το να αφήσετε στην άκρη την αναποφασιστικότητά σας και να μας καλέσετε, ώστε να μην είστε μόνοι αυτή την άνοιξη!
Η ωραιότερη εποχή του χρόνου φέρνει αλλαγή και ζωτικότητα! Τέλος πια η απογοήτευση και η αδιαθεσία, χώρο έχει πλέον μόνο το κέφι και η εξωστρέφεια!



Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Ανάσταση με το Γραφείο Συνοικεσίων ΛΟΥΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ! Δείτε την εκπομπή μας στο ΑΒ στις 12:30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου και ενημερωθείτε για όλα τα εκλεκτά μέλη μας!
Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ!




ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

Το σκέφτομαι όταν σε κοιτάζω…
Άντρες και γυναίκες: η αιώνια μάχη ανάμεσα στα δύο φύλα. Μήπως αυτό είναι το μυστικό στην αρμονική συνύπαρξη μας;
Μήπως έχουμε κάνει τις διαφορές μας σύμμαχο και όχι εχθρό της σχέσης μας;
Άραγε έχουμε βρει το συστατικό της επιτυχίας για να συμβαδίσουμε;  Το νιώθω και το εισπράττω ότι με αποδέχεσαι, ότι σέβεσαι την προσωπικότητά μου! Και έτσι, σε ερωτεύομαι ακόμα πιο πολύ κάθε ημέρα.  Μεγάλη λέξη η αποδοχή…
Και ποιος δεν τη ζητά; 
Ποιος άραγε δεν την έχει ανάγκη; Ειδικά μέσα σε μια ερωτική σχέση.
Εκεί, μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να είσαι αληθινά ΕΣΥ! Να δείχνεις στο σύντροφό σου ότι και για σένα οι διαφορές σας δρουν εποικοδομητικά και όχι κατασταλτικά.       

Σε τι μας βοηθά η κατανόηση των διαφορών μας; Στην πλήρη αποδοχή, που ανοίγει σαν κλειδί δια μαγείας πολλές κλειδωμένες πόρτες. Ανοίγω την καρδιά μου στο σύντροφό μου κι αισθάνομαι άνετα μαζί του. Κάθε φορά που με παίρνεις αγκαλιά, νιώθω τόσο προστατευμένη από όλους και από όλα.
Άντρες και γυναίκες πρέπει να θυμόμαστε, ότι υπάρχει η συνταγή για μια καλή επικοινωνία με το άλλο φύλο, αρκεί να είναι μεθοδευμένη και αξιόλογη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Η καλή πρόθεση από κοινού στο ζευγάρι γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα μας… Γι’ αυτό σε αγαπώ, γιατί με κάνεις κι αισθάνομαι ξεχωριστή μαζί σου… ”
Είσαι η πρώτη μου και μοναδική επιλογή και δε θέλω στιγμή να αναρωτιέσαι για αυτό.
Μ
όνο με σεβασμό και αποδοχή η σχέση θα εξελιχθεί ομαλά και θα συνεχίσουμε κοιτάμε μαζί στον ίδιο δρόμο.