Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Το νέο έτος ανοίγουμε την καρδιά μας στην αγάπη, στην επιτυχία, στην ευτυχία!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά στις 22:00 στο κανάλι EXTRA την Κυριακή 31/12 με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο!
Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικη εκπομπή των διεθνών γραφείων συνοικεσίων ΛΟΥΗΣ το Σάββατο 23/12 στις 00:30 στο ΑΒ και την Τρίτη 26/12 στις 22:00 στο HIGH TV!
Χρόνια Πολλά!
Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ & ΑΝΕΜΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΖΗΣΤΕ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΑΡΑ, ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ!
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΥΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ & ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΈΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!! ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!Η ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!!Η ΧΑΡΑ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΒΙΑΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΜΙΑ ΕΥΦΟΡΙΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ...ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ Η ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ !!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ !!ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΩΔΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΝΙΩΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ <ΑΓΑΠΩ >ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ !!
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ .....ΤΗΝ ΧΑΡΑ!!!
ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΙΩΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!
ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ Η ΧΑΡΑ Η ΕΛΠΙΔΑ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ..
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ!!!!
ΑΥΞΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ 
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ
http://www.zougla.gr/greece/article/afksisi-egrafon-se-grafia-sinikesion
ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12 ΣΤΙΣ 00:30 ΣΤΟ ΑΒ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΛΟΥΗΣ!

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΛΟΥΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΓΙΟΡΤΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ & ΕΥΤΥΧΙΑ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
https://www.youtube.com/watch?v=8cIHWItZ3RE

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Παρακολουθήστε σήμερα Τρίτη 19/12 το απόγευμα στις 7 παρά 10' στο κανάλι KONTRA την κυρία Αθήνα Πανδώρα να παρουσιάζει την κυρία Κατερίνα Λούη, το διεθνές γραφείο ΛΟΥΗΣ, και να συζητούν τους λόγους που οι πετυχημένοι άνθρωποι απευθύνονται στο Γραφείο Συνοικεσίων.
Η μοναξιά και οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα ζήτημα που απασχολεί αρκετούς ανθρώπους. Δίνοντας έμφαση στην ατομικότητα του καθενός, στην προσωπικότητά του και στο χαρακτήρα του, τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά εξασφαλίζουν ποιοτικές, ασφαλείς γνωριμίες.
Νιώστε άνετα με τον εαυτό σας και βρείτε το σύντροφο της ζωής σας, χωρίς να πρέπει να ζυγιάσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.
Εκπομπή σήμερα Τρίτη 19/12/2017 στις 22:00 στο HIGH TV με την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και την κυρία Νιόβη Ιωάννου Δημόσιες Σχέσεις.

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ; ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ".

Η ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΙΟΒΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΑΣΕΙ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ.
ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ" ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17/12 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EXTRA.
https://www.youtube.com/watch?v=-svnfKcfZxY&feature=youtu.be

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Γίνεται να ζήσουμε χωρίς συντροφικότητα;
Λάβετε υπόψιν σας τις επιθυμίες σας και απευθυνθείτε στα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά!
Παρακολουθήστε την Κυριακή 17/12 στις 22:00 στο EXTRA την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και την κυρία Νιόβη Ιωάννου Δημόσιες Σχέσεις!

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Αξέχαστες, ονειρεμένες στιγμές, γεμάτες κέφι, διασκέδαση κι ευτυχία στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση γνωριμιών την Παρασκευή 29/12! 
Προλάβετε μια θέση στην ευτυχία στο 2104176812, 6980290679.
Βρείτε το σύντροφο της ζωής σας με απόλυτη εχεμύθεια και επαγγελματισμό μέσα από απεριόριστες επιλογές!
Διεθνές Γραφείο Συνοικεσίων ΛΟΥΗΣ!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο στις 9/12/2017 στο ΑΒ!
http://www.dailymotion.com/video/x6bkca1
http://www.dailymotion.com/video/x6bkz7v

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις με σωστά κίνητρα μέσα από δυνατές προτάσεις και ποιοτικές γνωριμίες!
Ιδανικές συνθήκες με ιδανικούς συντρόφους!
Παρακολουθήστε την εκπομπή "Μια θέση στην καρδιά σου" με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο την Τρίτη 12/12 στις 22:00 στο HIGH TV!
Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στις 29/12 με αξιόλογες γνωριμίες όλων των ηλικιών σε πολύ γνωστό νυχτερινό Κέντρο των Αθηνών! Χορός, διασκέδαση και ξεφάντωμα! 
Καλέστε στο 2104176812, 6980290679 και προλάβετε!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΗ ΣΧΕΣΗ!
ΤΙ ΜΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟ;
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 9/12 ΣΤΙΣ 00:30 ΣΤΟ ΑΒ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ.
ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ; ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΟΒΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ THN ΚΥΡΙΑΚΗ 3/12/2017 ΣΤΟ EXTRA!
https://www.youtube.com/watch?v=pKpaufbWSLM&t=30s

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Ποιοι τύποι ανθρώπων μας έλκουν; Τα ομώνυμα έλκονται;
Παρακολουθήστε την εκπομπή "Μια θέση στην καρδιά σου" την Κυριακή 3/12 στις 22:00 στο κανάλι EXTRA με την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και την κυρία Νιόβη Ιωάννου Δημόσιες Σχέσεις!