Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Απογειώστε τη ζωή σας! Θαυμάστε!!! Ερωτευτείτε!!! Ανακαλύψτε τον έρωτα στον ιδανικό άνθρωπο που αναζητάτε! Μέσω των γραφείων ΛΟΥΗΣ τα πάντα μπορούν να δίνουν ευτυχία!
76 χρόνια ρεκόρ γάμου - παράδοσης - αξιοπιστίας! 
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Νιόβη Ιωάννου Δημόσιες Σχέσεις απόψε 27/2 στις 22:00 στο HIGH TV!

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΟΧΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ! ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΈΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΆΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΛΟΥΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ! ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΟΒΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EXTRA.

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Κόντρα στην αποξένωση και στη μοναξιά, τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ προσφέρουν ποιοτικές & αξιόλογες επιλογές για να αλλάξει και να ομορφύνει η ζωή σας! Συντροφικότητα, ασφάλεια κι ευτυχία είναι τα συστατικά που συγκροτούν μια όμορφη, ποιοτική ζωή!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Νιόβη Ιωάννου Δημόσιες Σχέσεις την Κυριακή 25/2 στις 22:00 στο EXTRA.
Η αποξένωση φέρνει κόσμο στα γραφεία συνοικεσίων.

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΙΛΟΤΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΑ ΛΟΥΗΣ! ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ 117, 6ος ΟΡΟΦΟΣ. ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 17/2/2018 ΣΤΟ ΑΒ!
https://www.youtube.com/watch?v=f5PcjKZPWTY&feature=youtu.be
Έγκυρες ποιοτικές γνωριμίες, με εχεμύθεια και σεβασμό! Διακεκριμένοι άνθρωποι όλων των ηλικιών και των κοινωνικοοικονομικών επιπέδων περιμένουν να σας γνωρίσουν!
Εκπομπή απόψε 20/2 στις 22:00 στο HIGH TV με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο!

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Επιτυχημένοι γάμοι μελών των Γραφείων ΛΟΥΗΣ! Μπορείτε να ερωτεύεστε και να το δείχνετε! Ελεύθερη βούληση χωρίς διλήμματα! Εκπομπή το Σάββατο 17/2 στις 00:30 στο ΑΒ με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο! Καλή Σαρακοστή σε όλους!

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεται στις 14 Φεβρουαρίου, που συνδέθηκε με την έννοια της ευγενούς αγάπης. 
Ο Προστάτης των ερωτευμένων υπήρξε επίσκοπος του Τέρμι της Ιταλίας. Λατρεύεται από τον 4ο αιώνα στη Ρώμη, στο παρεκκλήσι της βασιλικής της Via Flaminia. Θεωρείται προστάτης των επιληπτικών. Μαζί με τον Άγιο Μάριο, πάντρευαν ζευγάρια χριστιανών την εποχή που ο Κλαύδιος το είχε απαγορεύσει γιατί δεν έβρισκε άνδρες για τις εκστρατείες του και πίστευε ότι ο λόγος ήταν πώς οι άνδρες δεν ήθελαν να αφήσουν τις οικογένειές τους και τις αγαπημένες τους. Οι δύο Ιερείς βασανίστηκαν μέχρι θανάτου και από τότε οι καθολικοί αλλά και όλος ο κόσμος γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο.

Η ημέρα αυτή μας υπενθυμίζει πόση σημασία έχει η συντροφικότητα και το μοίρασμα στη ζωή μας! Ανεξάντλητη πηγή ευτυχίας, η συντροφική σχέση αποτελεί υπέροχο δώρο για όλους και όλες, ανεξαρτήτου ηλικίας!


Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Κοσμήματα για τη ζωή & την ευτυχία! Εμπιστευτείτε τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ και βρείτε το ταίρι της ζωής σας ομορφαίνοντας τις στιγμές σας!
Παρακολουθήστε απόψε 13/2 στις 22:00 την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο στο HIGH TV!

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΥΗΣ!
ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 11/2/2018 ΣΤΟ EXTRA.
https://www.youtube.com/watch?v=BirXXoQcMmk

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Μάθετε για τα τρία κοσμήματα της ζωής κι ενημερωθείτε για το πάρτυ γνωριμιών για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο την Κυριακή 11/2/2018 στις 22:00 στο EXTRA!

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΤΥ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΜΕ ΕΚΛΕΚTΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 2104176812, 6949443750 ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!
Η μοναξιά και οι παράμετροι που τη χαρακτηρίζουν προκαλούν άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο άτομο. Βάλτε τέλος στη μοναξιά και εμπιστευθείτε τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά!
Παρακολουθήστε απόψε 6/2 στις 22:00 στο HIGH TV την εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο!

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Η μοναχικότητα προκαλεί πόνο και δυσφορία στον άνθρωπο.Δεν υπάρχει μόνο μια ευκαιρία στη ζωή σας, δώστε το βήμα στον εαυτό σας και βγείτε από το αδιέξοδο της μοναξιάς!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο στις 3/2/2018 στο ΑΒ! Καλέστε στο 2104176812, 6949443750 κι ενημερωθείτε!
https://www.youtube.com/watch?v=k8AzFjqgts8&feature=youtu.be

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Η μοναξιά έχει χαρακτηριστεί μάστιγα στην εποχή μας.
Οι ειδικοί ψυχικής υγείας επισημαίνουν ότι πρόκειται για τη νόσο του 21ου αιώνα.
Στην Αγγλία ιδρύθηκε το πρώτο Υπουργείο μοναξιάς, γεγονός που πραγματικά προβληματίζει και δημιουργεί πολλές ανησυχίες.
Τι οδηγεί έναν άνθρωπο στο να είναι μόνος και να φοβάται μα κάνει το βήμα;
Τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά έχουν βρει το αντίδοτο στη μοναξιά και στη δημιουργία ευτυχισμένων, ποιοτικών σχέσεων.
Παρακολουθήστε το Σάββατο 3/2 στις 00:30 στο ΑΒ την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και βρείτε κι εσείς μια Θέση στην Καρδιά σας!