Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Το Πάσχα πλησιάζει! Τι σημαίνουν τα σύμβολα του Πάσχα, τα έθιμα και οι συμβολισμοί; 
Μάθετε στην εκπομπή "Μια θέση στην καρδιά σου" το Σάββατο 31/3 στις 00:30 με την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και την κυρία Νιόβη Δημόσιες Σχέσεις και ζήστε το ωραιότερο Πάσχα της ζωής σας, βρίσκοντας το ταίρι σας στα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά!

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΫΠΑΝΤΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΨΗΣ!!!
ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΛΟΥΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 25/3/2018 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EXTRA!
https://www.youtube.com/watch?v=4N8ipgQP8Bc
Η άνοιξη σηματοδοτεί τις αλλαγές στη ζωή μας! Ποια στάση διατηρούμε μπροστά στην αλλαγή; 
Παρακολουθήστε σήμερα 27/3 στις 22:15 στο HIGH TV την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και μάθετε πως μπορούμε να υποδεχτούμε τις αλλαγές φέτος την άνοιξη!

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Αλλάζουν οι άνθρωποι; Πώς αντιμετωπίζουμε τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή μας; Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και κρίσιμες απαντήσεις στην εκπομπή "Μια θέση στην καρδιά σου" με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο την Κυριακή 25/3 στις 22:00 στο EXTRA!

Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ποια tips να ακολουθήσετε στο πρώτο ραντεβού; Πως τα ραντεβού θα είναι επιτυχή και θα οδηγήσουν σε μια όμορφη, ξέγνοιαστη, ποιοτική ζωή; 
Παρακολουθήστε απόψε 20/3 στις 22:00 στο HIGH TV την εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και μάθετε όλα τα tips για ένα υπέροχο ραντεβού!

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ "ΑΝΟΙΞΗΣ"!!! ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΝΘΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΖΗΣΟΥΝ"!!! ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΥΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ 117, 6ος ΟΡΟΦΟΣ. ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΤΙΣ 17/3 ΣΤΟ AB!
https://www.youtube.com/watch?v=E_Dx5w9XQWc&feature=youtu.be

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Tips για επιτυχημένα ραντεβού! Μάθετε τη συνταγή για επιτυχημένα ραντεβού & όμορφες συναντήσεις στην εκπομπή "Μια θέση στην καρδιά σου" με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο το Σάββατο 17/3 στις 00:30 στο ΑΒ!

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Restart στην ευτυχία φέτος την άνοιξη με τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά!
Πλημμυρίστε με χρώματα και θετική διάθεση τη ζωή σας!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο στις 11/3/2018 στο EXTRA!

https://www.youtube.com/watch?v=y9RDv1MZUoI
Η Ψυχολογία των χρωμάτων παίζει ρόλο στην εξήγηση του ανοιξιάτικου έρωτα! Η παλέτα των χρωμάτων στη ζωή & στην καρδιά με τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά! 
Δείτε σήμερα 13/3 στις 22:00 στο HIGH TV την κυρία Κατερίνα Λούη & την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο!

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Η άνοιξη σχετίζεται με την παρουσία ευκαιριών για ευτυχία στη ζωή! Δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας, η έκφραση των συναισθημάτων είναι το φάρμακο της ψυχής!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο την Κυριακή 11/3 στις 22:00 στο EXTRA!

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών!
Η 8η Μαρτίου είναι ημέρα αφιερωμένη στη γυναίκα!
Όλα ξεκίνησαν από τις διαμαρτυρίες των γυναικών στις αρχές του 20ού αιώνα, που ζητούσαν ίσα δικαιώματα, καλύτερε συνθήκες εργασίας και δικαίωμα ψήφου.
Χρόνια πολλά σε όλες τι γυναίκες αλλά και στους άντρες που κάνουν ευτυχισμένες τις γυναίκες κάθε ημέρα, γιατί η συντροφικότητα αλλάζει τη ζωή και τη διάθεση!

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Η ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ "ΠΑΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ"! ΞΑΝΑΡΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΥΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ!
ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΒ!


Αναζωογονηθείτε την άνοιξη μέσα από τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ! Εκπομπή απόψε 6/3 στις 22:00 στο HIGH TV με τη κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο!

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Βιώστε τις εποχές! Η άνοιξη στις καρδιές μας με τα δικά μας χρώματα! Η παλέτα των Γραφείων ΛΟΥΗΣ είναι ανθισμένη, γεμάτη αξιόλογες και ποιοτικές γνωριμίες!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο το Σάββατο 3/2 στις 00:30 στο ΑΒ!