Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Καταπληκτικό πάρτυ γνωριμιών την Τετάρτη 9/5 με πολλές παρουσίες κι εκλεκτά μέλη των Γραφείων ΛΟΥΗΣ! Αξιόλογοι άνθρωποι όλων των ηλικιών περιμένουν να σας γνωρίσουν και να υποδεχθούν τη συντροφικότητα στη ζωή! Δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο 2104176812!

Καλωσορίστε το Μάιο και γράψτε τη δική σας ιστορία αγάπης μέσα από τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ! 
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο την Τρίτη 1/5 στις 22:15 στο HIGH TV!
Καλή Πρωτομαγιά σε όλους!!!


Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Η θεωρία της αγάπης και τα μυστικά του έρωτα! Η συντροφικότητα είναι θέμα προσέγγισης, όχι φαντασίας!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο το Σάββατο 28/4 στο AΒ στις 00:30!

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Καταπληκτική εκδήλωση γνωριμιών σε γνωστό Αθηναϊκό Κέντρο με πολλές επώνυμες παρουσίες από το χώρο του ELITE την Τετάρτη 9/5! 
Πληροφορίες στο 2104176812, 6949443750.

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Η δύναμη του "ΕΜΕΙΣ" στη ζωή κι η μαγική λέξη που ενώνει τα ζευγάρια! Καλωσορίστε τη μαγεία και τη συντροφικότητα στη ζωή σας μέσα από το πελατολόγιο υψηλών προδιαγραφών των διεθνών γραφείων συνοικεσίων ΛΟΥΗΣ!!!
Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο στις 22/4 στο EXTRA!
https://www.youtube.com/watch?v=hIwuQ87W9Z0
Αρχίζοντας τη γνωριμία, γεννώνται τα συναισθήματα! Ποιά λέξη ενώνει τα ζευγάρια και διατηρεί τη συντροφικότητα και την ευτυχία στα ύψη;
Παρακολουθήστε απόψε 24/4 στις 22:15 στο HIGH TV την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο!

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Η δύναμη του "ΕΜΕΙΣ" στη ζωή κι η μαγική λέξη που ενώνει τα ζευγάρια!
Από τον Αριστοτέλη ως το Νίτσε η ευτυχία δημιουργείται κι η αρετή επιτυγχάνεται!
Παρακολουθήστε την Κυριακή 22/4 στις 22:00 στο EXTRA την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και βάλτε τη μαγεία στη ζωή σας!

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Πώς μπορούμε να βρούμε την ευτυχία; Υπάρχουν τρόποι να την κατακτήσουμε; Ποια βήματα ακολουθούν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι; 
Μάθετε απόψε 17/4 στις 22:15 στο HIGH TV με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο.

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Τι μας κάνει ευτυχισμένους; Οι απολαύσεις της ζωής σας περιμένουν, τα απλά πράγματα μετράνε κι έχουν σημασία! Μάθετε για την έρευνα μεγάλου Πανεπιστημίου της Αμερικής για το πως προσεγγίζουμε την ευτυχία! Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο το Σάββατο 14/4 στο κανάλι ΑΒ!
https://www.youtube.com/watch?v=5gXLDxWRhbM&t=74s

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Τι μας κάνει ευτυχισμένους; Οι απολαύσεις της ζωής σας περιμένουν, τα απλά πράγματα μετράνε κι έχουν σημασία! Μάθετε για την έρευνα μεγάλου Πανεπιστημίου της Αμερικής στην εκπομπή "Μια θέση στην Καρδιά σου" με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο το Σάββατο 14/4 στις 00:30 στο ΑΒ!

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Η συντροφικότητα ομορφαίνει τη ζωή και δίνει ενέργεια, χαρά και δύναμη στον άνθρωπο!
Η αυθεντική οικειότητα μεταξύ των συντρόφων είναι ο σεβασμός, σέβεται, τα όρια που δεν εμποδίζουν την σχέση, η θέληση να είσαι ζευγάρι με το σύντροφό σου. Η οικειότητα δεν είναι το να θεωρούμε δεδομένο τον άλλο, αλλά διαρκώς δημιουργούμε νέους όρους για να είμαστε μαζί και να προσαρμοζόμαστε στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της ζωής.
Η συντροφικότητα σήμερα αντιπροσωπεύει τη φυσική κατάσταση των ανθρώπων που αποφασίζουν τη συμπόρευση ζωής.
Συντροφικότητα. Η αίσθηση ότι είναι ο δικός μου άνθρωπος. Ο αγαπημένος. Ο σημαντικός.
Η δυνατότητα να έχεις τον δικό σου άνθρωπο. Τον άνθρωπο που σε γνωρίζει και γι’ αυτό σε εμπιστεύεται. Να θέλει να σε ακούει, όχι για να σου κάνει χάρη, αλλά γιατί εμπλουτίζεται από την σχέση του με σένα. Να θέλεις να είσαι μαζί του όχι γιατί πρέπει, αλλά γιατί μαζί του είσαι ολόκληρος ο εαυτός σου.

Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Χρόνια Πολλά με τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά! Ερωτευθείτε και ζήστε τις πιο όμορφες στιγμές σας! Ποιοτικές επιλογές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό! Εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο στις 8/4 στο EXTRA!
https://www.youtube.com/watch?v=q9KM66Za__0
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΛΟΥΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 10/4 ΣΤΙΣ 22:15 ΣΤΟ ΗIGH TV ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟ.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Πάσχα με τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά! Ευχές για ευτυχία, υγεία και συντροφικότητα! Εκπομπή την Κυριακή 8/4 στις 22:00 στο κανάλι EXTRA με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο! Καλό Πάσχα σε όλους!

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

!!!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!
ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ << ΛΟΥΗΣ >> ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ !! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !!!
ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ !! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ !! ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ !!!
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΓΑΠΗΣ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!
Εκπομπή με την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και την κυρία Νιόβη Δημόσιες Σχέσεις για τα εκλεκτά μέλη των Γραφείων ΛΟΥΗΣ Πειραιά στις 31/3 στο κανάλι ΑΒ!
https://www.youtube.com/watch?v=3clFzZUzSWo
Γιατί οι νέοι απευθύνονται στα γραφεία συνοικεσίων; Πώς επιλέγει σύντροφο η νέα γενιά;
Παρακολουθήστε απόψε 3/4 στις 22:15 στο HIGH TV την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο και την κυρία Νιόβη Δημόσιες Σχέσεις κι ενημερωθείτε για τα εκλεκτά μέλη των Γραφείων ΛΟΥΗΣ Πειραιά!