Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΜΠΟΥ


Εκτύπωση E-mail
Ο κόσμος σήμερα απευθύνεται πιο εύκολα σε ένα γραφείο»


Ο κόσμος σήμερα εμφανίζεται περισσότερο απελευθερωμένος από το ταμπού του γραφείου συνοικεσίων, παρατηρεί η κ. Λούη, ιδιοκτήτρια των 2 ΡΕΚΟΡ ΓΑΜΟΥ του ομώνυμου γραφείου με ιστορία 70 χρόνων στον Πειραιά. «Ο κόσμος έρχεται πιο εύκολα σε εμάς γιατί έχει καταλάβει ότι όλη αυτή η κρίση έχει φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους για να κάνουν οικογένεια. Τους ενδιαφέρει περισσότερο σε σύγκριση με άλλα χρόνια,γιατί καθημερινά διαπιστώνουν μέ απογοήτευση πόσο εχουμε αποξενωθεί , δέν επικοινωνούμε ουσιαστικά εχουμε χαθεί στά τόσα προβλήματα εχουμε κουραστεί από τά εφήμερα καί τά επιφανειακά συναισθήματα ,θελουν κάτι ομορφο ,ασφαλή,μέ διάρκεια χρόνου.Ολα αυτά τούς  έχουν κάνει νά ξεπεράσουν  τα ταμπού τους», λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κ. Λούη, ο κόσμος δεν θέλει να χάσει χρόνο.

«Έρχονται και μου λένε ότι έχουν προσόντα  μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο και δεν θέλουν να περιφέρονται τυχάρπαστα και να γνωρίζουν όποιον να ‘ναι. Τους ενδιαφέρει κάτι  αντάξιο - ποιοτικό ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ και αυτό δεν βρίσκεται στον δρόμο», αναφέρει. «Ένας σοβαρός άνθρωπος δεν θα περιφέρεται να κάνει καμάκι δεξιά και αριστερά, ούτε καμία γυναίκα μέ αξιοπρέπεια  θα περιμένει να της κάνει νόημα κάποιος.Εχουμε δεί πώς καταλήγουν ολα αυτά ...μέ πόνο,απογοήτευση ,καί μοναξιά ...ολα αυτά εξαλείφονται μέσα από τό γραφείο γιατί οι ανθρωποι απευθύνονται κατ'επιλογή τους ,ειναι ετοιμοι ψυχολογικά ,οικονομικά κ μέ τήν ιδια ανάγκη γιά ευτυχία . Θα εξαντλήσουν  το κοινωνικό τους  περιβάλλον και μετά θα έρθουν σε εμάς για να βρούν το άλλο τους  μισό», προσθέτει.


Η διαδικασία για να βρει κάποιος το ταίρι του περιλαμβάνει την εγγραφή του ως μέλος και μια αναλυτική συνέντευξη για το τι ακριβώς ψάχνει. «Οι προτάσεις που γίνονται από το γραφείο είναι ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, τά προσόντα, κ τίς απαιτήσεις  που  εχει ο ενδιαφερόμενος τά οποία ειναι καταγεγραμμένα. Αυτοί είναι οι παράγοντες που διευκολύνουν την εξέλιξη και γίνονται έτσι λιγότερα λάθη. Όταν είναι σαφής,ξεκάθαρος ,καί ξέρει τί θέλει τότε οι επιλογές πού γίνονται καί  του προτείνουμε ειναι κάτι  αντίστοιχο»,αλλωστε αυτό ειναι καί η επιτυχία τού γραφείου ΛΟΥΗΣ  νά παρέχει μεγάλη γκάμα επιλογών μέ ασφαλή καί  ποιοτικό τρόπο, λέει η κ. Λούη σχετικά.

Όσον αφορά την αλλαγή των κριτηρίων ελέω κρίσης, η κ. Λούη είναι κατηγορηματική: «Κανένας δεν μπορεί να ζήσει με κάποιον που δεν αγαπάει ή δεν τον θέλει. Είναι κάτι που ευτυχώς οι Έλληνες δεν κάνουν ποτέ. Ίσα ίσα, που έχουν υπέρ του δέοντος απαιτήσεις στο να βρουν το τέλειο. Γιατί ακριβώς δεν παίρνουν από κάπου αλλού χαρά. Η προσωπική μας ζωή είναι προσωπικό μας καταφύγιο και δεν κάνουμε καμία έκπτωση σε αυτό».

Το γραφείο της κ. Λούη λειτουργεί με συμβόλαιο απεριορίστου χρόνου μέ  εφάπαξ αμοιβή, ενώ οι τιμές της παραμένουν σταθερές εδώ και αρκετά χρόνια.
 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΣΥΝΤΕΥΞΗ MAILS YOURS ENΘΕΤΟ EIKONES

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου