Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ ; ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ !! ΤΕΛΟΣ

Τι χρειάζεται για μία ευτυχισμένη ζωή; αγάπη. Τέλος.

Τι χρειάζεται για μία ευτυχισμένη ζωή, αποκαλύπτει μια 75ετής έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο του Harvard. Και το συμπέρασμα είναι απλό: ‘Η ευτυχία είναι αγάπη”


Το project ξεκίνησε το 1938. Στο μικροσκόπιο των ερευνητών μπήκαν οι ζωές 268 φοιτητών του Harvard για τα επόμενα 75 χρόνια. Η μελέτη έγινε με άξονα τα ψυχολογικά, ανθρωπολογικά και φυσικά χαρακτηριστικά τους, από τον τύπο της προσωπικότητάς τους έως το IQ, τις συνήθειες ποτού και τις οικογενειακές σχέσεις, σε μία προσπάθεια να αποσαφηνιστούν οι παράγοντες που συμβάλλουν περισσότερο στην ευημερία και την ευτυχία ενός ατόμου.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2009 με τίτλο “Grant Study”. Προσφάτως, ο George Vaillant, ο οποίος διηύθυνε την έρευνα για περισσότερο από τρεις δεκαετίες,

 Η ευτυχισμένη παιδική ζωή οδηγεί τους ενήλικες στην ευτυχία

Πάντως, σύμφωνα με τον Vaillant ο σημαντικότερος παράγοντας, που σχετίζεται με την υγεία και την ευτυχία  είναι η ζεστασιά των ανθρώπινων σχέσεων

“Υστερα από εβδομήντα πέντε χρόνια έρευνας και 20 εκατομμύρια δολάρια, που ξοδεύτηκαν πάνω στο Grant Study καταλήγουμε στο εξής απλό συμπέρασμα: Οι ανθρωποι γιά νά ειναι ευτυχισμένοι χρειάζονται μιά καλή οικογένεια , εναν σύντροφο πού νά νοιάζεται καί νά φροντίζει , φίλους,  καί αγάπη γιά μάς καί γιά τούς αλλους !Η ευτυχία είναι αγάπη. Τέλος.”
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ
3:21 μ.μ.


ΟΣΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝΕ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ...ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ... ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ .. ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ ..Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ  ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!! ΕΥΤΥΧΙΑ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου