Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Εφοπλιστές, Βιομήχανοι, άνθρωποι υψηλού κύρους εμπιστεύονται 80 χρόνια τα Γραφεία ΛΟΥΗΣ Πειραιά! 
Εκπομπή στο κανάλι ΑΒ στις 27/5/2017 με όλα τα εκλεκτά μέλη!

https://www.youtube.com/watch?v=Vnhk6sI179s&feature=share

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Αγαπητοί μας φίλοι, παρακολουθείστε ακόμα μια υπέροχη εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Νιόβη το Σάββατο 27/5/2017 στις 12:30 το βράδυ στο κανάλι ΑΒ! Αξιοπιστία, ασφάλεια κι εχεμύθεια καταστούν το Γραφείο ΛΟΥΗΣ Πειραιά πρώτο στις καρδιές σας 75 χρόνια τώρα! Αποχαιρετίστε το Μάιο κι υποδεχθείτε το καλοκαίρι με το Γραφείο ΛΟΥΗΣ Πειραιά!
ΓΙΑΤΙ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;


Το καλοκαίρι είναι το καλύτερο αφροδισιακό! Ο καιρός ανοίγει, φτιάχνει η διάθεσή μας και αλλάζει η ψυχολογία μας προς το καλύτερο. Το καλοκαίρι – ιδιαίτερα στις μεσογειακές χώρες – είναι αληθινός παράδεισος! Το καλοκαιρινό κάλεσμα είναι γεμάτη ευδιαθεσία, ζωντάνια και ευεξία. Είμαστε περισσότερο ανοικτοί σε προκλήσεις και σε νέες γνωριμίες.

Φυσικά αυτό αντανακλάται και προσελκύει τα άτομα γύρω μας. Φαινόμαστε πιο δεκτικοί και πιο απελευθερωμένοι, θέλοντας να ερωτευτούμε και να νιώσουμε ποθητοί. Ξεκινώντας το καλοκαίρι, μας κατακλύζει η χαρά και η γαλήνη για τις όμορφες στιγμές που προσδοκούμε να ζήσουμε πλάι στο κύμα.

Το καλοκαίρι ψάχνουμε το ταίρι που θα μας συντροφεύσει, το άτομο που θα ζήσουμε μαζί και θα μοιραστούμε στιγμές. Είναι η εποχή που θέλουμε να είμαστε αγκαλιά με τον έρωτα, να περνάμε ξέγνοιαστα και ανέμελα.

Υπέροχες συμπτώσεις, μαγικές στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις συνθέτουν το  καλοκαιρινό τοπίο και το κάνουν μαγικό. Ο έρωτας γεννιέται το καλοκαίρι και ανθίζει στις καρδιές μας, πλημμυρίζοντας μας με μια αίσθηση ολοκλήρωσης και ασφάλειας. Υποδεχθείτε τον με ανοιχτή αγκαλιά και με θετική διάθεση, βλέποντας τη ζωή σας να αλλάζει και να αποκτά άλλον αέρα!

«Ο Έρωτας μοιάζει με τον αέρα. Δεν ξέρουμε ποτέ από πού μπορεί να έρθει».
Ονορε ντε Μπαλζακ
ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

EΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕ ΈΝΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΖΩΗΣ! ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ «ΛΟΥΗΣ».
ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ EXTRA 21/5/2017 ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΙΟΒΗ.

https://www.youtube.com/watch?v=863QsSalsPc&t=1140s

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Αγαπητοί μας φίλοι παρακολουθείστε την Κυριακή 21/5/2017 στις 20:30 στο κανάλι EXTRA ακόμα μια καταπληκτική εκπομπή με την κυρία Κατερίνα Λούη και την κυρία Νιόβη, να σας ενημερώνουν για τα εκλεκτά μέλη του Γραφείου ΛΟΥΗΣ!
75 χρόνια εμπειρίας σας εξασφαλίζουν ένα πετυχημένο γάμο!

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Εκπομπή του Γραφείου ΛΟΥΗΣ στο κανάλι ΑΒ 13/5/2017! 
Η κυρία Λούη και η κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγος συζητούν για τη γιορτή της μητέρας και για την αξία της μητρότητας.

https://www.youtube.com/watch?v=Al0abo3Fzy0

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Αγαπητοί μας φίλοι παρακολουθείστε το Σάββατο 13/5/2017 στις 12:30 το βράδυ στο κανάλι ΑΒ την κυρία Λούη και την κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγο να συζητούν για τη γιορτή της μητέρας και για το πόσο σημαντική είναι η επιλογή συντρόφου στη δημιουργία οικογένειας!
Το Γραφείο ΛΟΥΗΣ με διαχρονική πίστη και παράδοση στις οικογενειακές αξίες!

Χρόνια Πολλά Μαμά!


Η πιο ξεχωριστή λέξη στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η μητέρα. Σε αυτή τη γυναίκα συγκεντρώνεται όλη η ύπαρξη του ατόμου. Είναι η ιερή γυναίκα που μας έφερε στον κόσμο κι εκείνη που σε όλα είναι πάντα δίπλα μας να μας κρατά το χέρι και να μας στηρίζει.
Η γιορτή της μητέρας ή Ημέρα της Μητέρας είναι κινητή εορτή προς τιμήν της και γιορτάζεται το Μάιο. Εγκαθιδρύθηκε τον 20ό αιώνα και προέρχεται από το αγγλικό και το αμερικάνικο κίνημα των γυναικών. Προέκυψε από συναντήσεις μαμάδων με το όνομα Mothers Day Meetings, κατά τις οποίες οι μητέρες αντάλλασσαν απόψεις και εμπειρίες.
Πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της μητέρας;
Αυτό το ερώτημα έχει απάντηση πριν καν την αντιληφτούμε. Η ιδιότητα της μητέρας είναι πολύπλευρη και βαρυσήμαντη. Είναι αφοσίωση και τρυφερότητα ταυτόχρονα, είναι το οξυγόνο της ζωής. Μια γυναίκα όταν γίνεται μητέρα, ξεκινά να ζει ξανά από την αρχή. Δίδεται ολοκληρωτικά στο μωράκι της και ζει μέσα από αυτό.
«Τη στιγμή που γεννιέται ένα παιδί, γεννιέται μαζί και η μητέρα. Δεν υπήρχε πριν. Η γυναίκα υπήρχε, αλλά η μητέρα, όχι. Η μητέρα είναι κάτι εντελώς νέο.» ~ Rajneesh
Ποια είναι η πιο κατάλληλη ηλικία για να γίνεις μητέρα;
Τα νέα είναι καλά για τις γυναίκες! Κατάλληλη ηλικία για τη μητρότητα δεν υπάρχει! Η ιδανική στιγμή είναι όταν το ζευγάρι αποφασίσει, ότι επιθυμεί να αποκτήσει οικογένεια, στο χώρο και στο χρόνο που το ίδιο ορίζει. Αυτή η στιγμή ποικίλλει για τον καθένα. Οι προϋποθέσεις και οι συνθήκες είναι αυτές που καθορίζουν την ανάγκη για μητρότητα. Πρώτα – πρώτα η επιλογή του κατάλληλου συντρόφου και μέλλοντα πατέρα των παιδιών, είναι ο πιο βασικός παράγοντας επιλογής. Σε αυτό, θεμέλιο είναι η γνωριμία, η ουσιαστική επαφή με το μέλλοντα σύζυγο, ο γάμος. Ακρογωνιαίο λίθο αποτελεί η αυτογνωσία κι η επίγνωση του τι ζητάμε και τι ακριβώς θέλουμε. Όσο πιο κατασταλαγμένη είναι μια γυναίκα, τόσο πιο εύκολη είναι η επιλογή.
Έπειτα, είναι η γέννηση της επιθυμίας για μητρότητα. Η ανάγκη να φέρεις στον κόσμο τον καρπό του έρωτά σου και να φροντίσεις ένα πλάσμα, που σε χρειάζεται συνεχώς δίπλα του. Έρευνες ψυχολογίας έχουν δείξει, ότι όσο πιο επιτυχημένη και υγιής είναι η σχέση του ζευγαριού, τόσο πιο ευτυχισμένα είναι τα παιδιά τους. Οπότε συμπεραίνουμε πόσο βασικό κριτήριο είναι η επιλογή του συντρόφου, στην ψυχική υγεία και στην οικογενειακή ηρεμία.
Η μητέρα χαίρει μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού τόσο στην οικογένειά της όσο και στην κοινωνία, με το θεάρεστο έργο που επιτελεί. Είναι ένας ρόλος που απαιτεί θυσίες, κόπο, αλλά και πολλή αγάπη. Είναι σημαντικό να γνωρίζει η μητέρα πόσο πολύ αγαπιέται από τα παιδιά της, καθώς αυτή είναι όλη της η ευτυχία και επιβράβευση. Να δείχνετε στις μητέρες σας πόσο πολύ τις αγαπάτε και να είστε ευγνώμονες για αυτές! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες!
«Μητρότητα: όλη η αγάπη αρχίζει και τελειώνει εκεί.» ~ Robert Browning

Έλενα Βράιλα

Κοινωνιολόγος

Εξασφαλίστε ένα πετυχημένο γάμο με το Γραφείο ΛΟΥΗΣ! Η κυρία Λούη και η κυρία Έλενα Βράιλα Κοινωνιολόγος σας ενημερώνουν για όλα τα μέλη μας στην εκπομπή στο κανάλι EXTRA 7/5/2017.

https://www.youtube.com/watch?v=Ak4G7vSjijA&t=840s

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Στο να βρείτε σύντροφο ζωής δε χωράνε αναβολές!
Απευθυνθείτε στο Γραφείο ΛΟΥΗΣ Πειραιά!
Καλέστε μας καθημερινά 9 π.μ.-9 μ.μ. και Σάββατο 10 π.μ.-2μ.μ. και βάλτε τέλος στη μοναξιά.


Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Εκπομπή στο κανάλι ΑΒ του Παγκοσμίου Φήμης Γραφείου Συνοικεσίων ΛΟΥΗΣ 29/4/2017!
Στο Γραφείο ΛΟΥΗΣ βρίσκετε το ταίρι σας!