Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΓΙΑΤΙ ΕΡΩΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ;


Το καλοκαίρι είναι το καλύτερο αφροδισιακό! Ο καιρός ανοίγει, φτιάχνει η διάθεσή μας και αλλάζει η ψυχολογία μας προς το καλύτερο. Το καλοκαίρι – ιδιαίτερα στις μεσογειακές χώρες – είναι αληθινός παράδεισος! Το καλοκαιρινό κάλεσμα είναι γεμάτη ευδιαθεσία, ζωντάνια και ευεξία. Είμαστε περισσότερο ανοικτοί σε προκλήσεις και σε νέες γνωριμίες.

Φυσικά αυτό αντανακλάται και προσελκύει τα άτομα γύρω μας. Φαινόμαστε πιο δεκτικοί και πιο απελευθερωμένοι, θέλοντας να ερωτευτούμε και να νιώσουμε ποθητοί. Ξεκινώντας το καλοκαίρι, μας κατακλύζει η χαρά και η γαλήνη για τις όμορφες στιγμές που προσδοκούμε να ζήσουμε πλάι στο κύμα.

Το καλοκαίρι ψάχνουμε το ταίρι που θα μας συντροφεύσει, το άτομο που θα ζήσουμε μαζί και θα μοιραστούμε στιγμές. Είναι η εποχή που θέλουμε να είμαστε αγκαλιά με τον έρωτα, να περνάμε ξέγνοιαστα και ανέμελα.

Υπέροχες συμπτώσεις, μαγικές στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις συνθέτουν το  καλοκαιρινό τοπίο και το κάνουν μαγικό. Ο έρωτας γεννιέται το καλοκαίρι και ανθίζει στις καρδιές μας, πλημμυρίζοντας μας με μια αίσθηση ολοκλήρωσης και ασφάλειας. Υποδεχθείτε τον με ανοιχτή αγκαλιά και με θετική διάθεση, βλέποντας τη ζωή σας να αλλάζει και να αποκτά άλλον αέρα!

«Ο Έρωτας μοιάζει με τον αέρα. Δεν ξέρουμε ποτέ από πού μπορεί να έρθει».
Ονορε ντε Μπαλζακ
ΈΛΕΝΑ ΒΡΑΙΛΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου